Blue dragon jet budget

Kaapelinpuhalluskone nimeltään Blue Dragon Jet Budget on suunniteltu erityisesti kotipäiden puhallukseen. Kone on suunniteltu kaapeleille, joiden halkaisija on 0,5 – 8mm ja putkille joiden halkaisija on 5-16mm. Riippuen reitistä ja kaapelin jäykkyydestä on mahdollista saavuttaa jopa 700m puhallusmatka. Koneessa on hyvin yksinkertainen rakenne eikä sen käyttäminen vaadi käyttäjälle pitkää perehdytystä. Osien vaihto eri kaapeli ja putkityyppien puhaltamiseksi vie vain hetken. Kone saa työntövoimansa akkuporakoneesta, jonka voimansäädöllä on helppo asettaa haluttu nopeus. Kone toimitetaan helposti kuljetettavassa laatikossa ja pakkaukseen sisältyy myös setti erikokoisia tiivisteitä niin putki- kuin kaapelipuolelle.
HUOM! 2018 UUSI MALLI, HALKAISTAVILLA PUHALLUSPÄILLÄ, MAHDOLLISTAA VÄLISTÄPUHALTAMISEN.

LATAA PDF ESITE
Blue dragon jet standard

Kaapelipuhalluskone vaativaan käyttöön runkoreiteille. Kone on suunniteltu kaapeleille, joiden halkaisija on 2,5 – 10mm ja putkille joiden halkaisija on 5-16mm. Jämäkkä ja selkeä rakenne mahdollistaa helpon käytettävyyden sekä hyvän kestävyyden. Kone ovat helposti puhdistettavissa käyttömukavuuden lisäämiseksi. Telojen korkean laadun sekä paineilmamoottorin korkean tehon johdosta on mahdollista saavuttaa jopa 2,5km puhallusmatka ja 110m/min puhallusnopeus.
Blue dragon Jet on varustettu kaapelinsuojausjärjestelmällä (CPS). Tällä järjestelmällä saadaan kaapelin suojausta parannettua puhalluksen aikana. Laitteessa on myös erityisesti rakennetut holkit ”hain hampaat” jolla saadaan varmistettua putken kiinnitys puhalluspäähän. Perusvarustukseen kuuluu erityisesti Suomessa käytettävien putki- ja kaapelikokojen tiivisteitä ja sovitteita. Puhallin on varustettu kestävällä mekaanisella mittalaskurilla. Lisävarusteena on saatavana myös elektroninen mittalaskuri. Kaksi painemittaria näyttävät puhallinmoottoreiden sekä puhalluspään paineen. Kone toimitetaan helposti kuljetettavassa, edustavassa laatikossa ja pakkaussisällössä on myös voiteluöljyä, liukastetta sekä putkileikkurit.

Huom. Koneiden kanssa suositellaan Kaeser M17A tai vastaava kompressoria, jolla saadaan 15bar paine optimaalisen puhallustehokkuuden saavuttamiseksi

LATAA PDF ESITE

Ota yhteyttä

Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy
Yli-Yrjänäinen 114
61800 KAUHAJOKI

toni@lsvp.fi

Toni Eeva:   040 734 0472